SUPPORT

SUPPORT

SERVICE & RESERVDELAR

Alzéns Maskinservice i Aneby är vår partner för service och reservdelar i Sverige. De har en lång tradition av service och är ett kompetent och proffsigt team. Qmatec Drilling bidrar i vissa fall även med service eller reservdelar direkt ifrån frabriken.


Kontakt För Service och reservdelar:

Alzéns Maskinservice AB

Telefonnummer: +46(0)702722778

E-post: peter@alzensmaskinservice.se


Eller


Qmatec Sweden AB

Telefonnummer: 0583-757473

E-post: info@qmatec.se

SERVICE

Oavsett om din maskin behöver service eller akut reperation har vi anläggningar och experter som står till ditt förfogande. Det är därför enkelt att hålla din Qmatec-maskin i optimalt skick. Alzéns Maskinservice AB i Aneby är vår huvudservicepartner i Sverige. Alzéns har en lång tradition och erfararenhet av service och underhåll på borriggar, och har ett professionellt team. Qmatec Drilling kan även erbjuda support från fabriken i Norge.

RESERVDELAR

Med Qmatecs originalreservdelar får du ut mer av din investering och en långsiktigt god ekonomi.
Alla delar i våra maskiner är designade och dimensionerade för maximal funktionalitet. Det ökar pålitligheten hos din maskin och ger den en längre livslängd, fortsatt önskad prestanda och ett högre andrahandsvärde. Låt din Qmatec-maskin förbli en Qmatec så får du ut mer av din investering!

UTBILDNING

För att kunna hålla en effektiv och säker produktion, sköta enklare underhåll, samt hålla maskinen i gott skick,  är det viktigt att operatörerna och inblandade i företaget har rätt utbildning för er Qmatec utrustning. Därför ingår det i våra maskinleveranser nödvändig utbildning för maskinens säkerhetsfunktioner, operationella funktioner samt maskinens underhåll.  Även om ni har köpt en begagnad maskin och önskar utbildning, vänligen kontakta oss!

0583-757473

info@qmatec.se

Parkgatan 15, 696 33 Askersund