KONTAKT OSS

KONTAKT & OM OSS

Kontakt


Qmatec Sweden AB

Adress:

Parkgatan 15

696 33 Askersund

Tel: 0583-757473

E-post: info@qmatec.se


Qmatec Drilling sköter genom Qmatec Sweden AB sin distribution av maskiner och försäljning i Sverige. Vårt mål är att kunna erbjuda högklassig personlig service, maskiner av hög kvalitet samt högklassiga projektlösningar.


Vi erbjuder ett bredd sortiment av borriggar för många användnings- och arbetsområden, såsom rotation, DTH vatten och lufthammare, reverse circulation (RC) och topphammare, som är till  för t.ex. installation av vatten och brunnsborrning, geologi, geoenergi, röranlägg, grundläggning och fundament. 


Sedan 1966 har Qmatec, (tidigare känt som Nemek), varit en aktör på marknaden med expertis och erfarenhet av industriell design och produktion. Qmatec Drilling har ett brett sortiment av borriggar för alla utmaningar inom fundamentborrning, vattenförsörjning och energiåtervinning.


Qmatec är även specialister på att bygga borriggar utifrån kundens behov och göra custom-anpassade lösningar för projekt. Qmatec Drilling har även ett brett utbud av maskintillbehör för att underlätta samt effektivisera arbetet för vertikalborrande företag.


Qmatec Sweden AB kommer att drivas och utvecklas tillsammans med Vermeer Viking AB i Askersund, som besitter goda tidigare erfarenheter av att jobba med professionella maskiner och produkter för anläggningsarbeten, samt styrbar horisontell borrning.

Qmatec
28_brønnpark-4
4
nedladdning
k

VÅRT FÖRETAG

LEDIGA JOBB

Qmatec Sweden är under ständig expansion, men just nu har vi inga lediga platser, kontakta istället
Qmatec Drilling i Norge via:  mail@qmatec.com

Om du har teknisk/maskin intresse/erfarenhet uppskattar vi en öppet ansökan.  

0583-757473

info@qmatec.se

Parkgatan 15, 696 33 Askersund